Om jag inte får skriva mår jag inte bra. Därför skriver jag. Och jag tror att fler skulle må bättre av att skriva. Därför erbjuder jag kurser och handledning med fokus på att skriva för att må bra och att skriva ur ett hälsofrämjande perspektiv.

Jag är certifierad Write Your Self-vägledare (här finner du mig i deras vägledarregister) samt utbildad inom Shared Reading. Jag tror på skrivandet som läkande kraft och har själv skrivit mig ur svåra händelser i livet. Skrivandet kan hjälpa en att bearbeta trauman, men även mindre vardagliga händelser. Tankar, känslor, minnen. 

2022 kom min senaste bok Skriv och må bra

Lyssna om Skriv och må bra i podden Debutera eller dö!

Jag har två nya samarbetspartners. Med Maria Hedfors på MW PsykologPraktik med fokus på skrivande och ACT, och i samarbete med Yogaskolan Karlstad.

Den 14 oktober kommer jag tillsammans med Maria Hedfors ha en heldag på Jäverön. Läs mer här!


Här nedan bilder från Skriv och må bra + ACT samt skriva och yoga.

    


Under 2022 har jag hållit jag en kurs på uppdrag av Region Värmland för personer som i sin tur ska kunna hålla i skrivargrupper med inriktning skriv och må bra. Läs mer här. Är du intresserad av något liknande får du gärna höra av dig! 

Ord från kursen Skriv och må bra:

Inspirerande, givande, bra upplägg och handledning.

Gå kursen och njut av din egen skrivförmåga!

Upplägg och innehåll i kursen står var och en fritt att utveckla och använda i sin takt, för sina behov. Kursen ger verktyg och metoder till personlig utveckling och ger möjligheter att komma djupare in i sitt eget skrivande. Det pedagogiska upplägget och innehållet har gett mig förmågan att kunna må bättre i min vardag genom att skriva.

Inspirerande och roligt!

En givande kurs för ett reflekterande sinne.

En väl avvägd balans mellan att utveckla sitt eget skrivande och att leda andra i skrivande.

Tack för en kurs som gör en medveten om skrivandet som reflekterande och stärkande verktyg i att hantera livet!

Ge dig själv chansen att upptäcka din inre skrivande person.


Nedan ett omdöme efter att jag hade en kväll om läkande skrivande på Skrivcafe.se våren 2021.


Hösten 2020 träffade jag det här härliga gänget och pratade läkande skrivande under två dagar. Anna Sundkvist Kräutner, Cecilia Biarner, Carina Johansson och Åsa Nyvell.

Att under två dagar fokusera på skrivande utan prestation har varit väldigt värdefullt. Genom att skriva texter kopplat till sin egen barndom, läsa upp det man skrivit för andra har ett läkande skett. Louise har gett mig inspiration till fortsatt skrivande. – Anna Sundkvist Kräutner